Catering dietetyczny podczas pandemii SARS CoV-2

Naszym priorytetem jest bezpieczeństwo serwowanych przez nas posiłków, a tym samym bezpieczeństwo naszych pracowników, w odpowiedzi na zakażenie wirusem SARS CoV-2. Z tego względu wprowadziliśmy do systemu HACCP dodatkowe punkty kontrolne i procedury...

Naszym priorytetem jest bezpieczeństwo serwowanych przez nas posiłków, a tym samym bezpieczeństwo naszych pracowników, w odpowiedzi na zakażenie wirusem SARS CoV-2. Z tego względu wprowadziliśmy do systemu HACCP dodatkowe punkty kontrolne i procedury między innymi zakładanie maseczek oraz częstsze pomiary temperatury. Jest to wymóg konieczny do wejścia na teren naszego zakładu. Ponadto wprowadziliśmy również skrupulatniejszą dezynfekcję naczyń, którymi się posługujemy, co gwarantuje iż przyrządzamy potrawy w pełni czystych i sterylnych garnkach.

Sterylność również zachowana jest podczas pakowania posiłków. Wszystkie nasze posiłki pakowane są próżniowo. Dzięki wprowadzonym nowym wytycznym gwarantujemy, że są w pełni zdrowe i bezpieczne dla każdego.

Nasi kucharze oraz kierowcy, używają maseczek oraz rękawiczek. Nasze auta oraz sprzęt jest stale dezynfekowany. Torby z posiłkami zostawiane są przed drzwiami naszych Klientów, dzięki czemu dostarczane są one bezkontaktowo. Okres kwarantanny nie jest przeciwwskazaniem do skorzystania z naszej oferty.

Co więcej, od wszystkich naszych partnerów bezwzględnie wymagamy zachowania wszelkich zaleceń higieny.

W obecnej sytuacji catering dietetyczny to jedno z lepszych i bezpieczniejszych rozwiązań. Klienci są zobligowani jedynie do obioru posiłków spod drzwi. Dzięki czemu mogą jeść w pełni zbilansowane, zdrowe,  smaczne posiłki każdego dnia, przy czym osiągać zamierzone cele sylwetkowe i zdrowotne. Ponadto catering dietetyczny jest ogromnym ułatwieniem dla osób, którzy są w ciągłym biegu i natłoku obowiązków zawodowych, gdzie nie sposób znaleźć czas na gotowanie wartościowych posiłków.