Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
FIT
STANDARD
SPORT
HASHIMOTO
DASH
KETO
WEGE
WEGE + FISH
VEGAN
LACTOSE FREE
LOW IG
OFFICE BOX
OFFICE BOX WEGE + FISH
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
II Śniadanie
Smoothie aronia- agrest- truskawka
Obiad
Indyk z żółtym ryżem curry i warzywami
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Azjatycka sałatka z kurczakiem w sezamie z marchewką, ogórkiem, pestkami dyni i sosem mango- chili
Śniadanie
Pancakes z twarożkiem waniliowym i musem z porzeczki
II Śniadanie
Zupa z fasolką szparagową i koperkiem
Obiad
Pieczona pierś z kurczaka w sosie musztardowym z kaszą pęczak i surówką z marchwi
Podwieczorek
Kruszone ciasto marchewkowe z jogurtem cynamonowym i orzechami włoskimi
Kolacja
Panini caprese z szarpaną mozzarellą, pomidorami i zielonym pesto
Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, szpinakiem, serem feta, grahamką, sosem chrzanowym i słupkami marchewki
II Śniadanie
Smoothie mango tango z cytrusową nutą
Obiad
Kurczak w sosie słodko- kwaśnym z ryżem basmati i warzywami na parze
Podwieczorek
Fit kokosowa Princessa z białą czekoladą
Kolacja
Faszerowana papryka z sosem ziołowym posypana natką pietruszki
Śniadanie
Pieczona czekoladowa orkiszanka z jogurtem z siemieniem lnianym i pomarańczą
II Śniadanie
Zupa krem z soczewicy z dynią i kolendrą
Obiad
Pieczeń rzymska ala kebab z ziemniaczkami i surówką waldorf
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Sałatka z rukolą, czerwoną fasolą, marchewką julienne, papryką żółtą i sosem winegret
Śniadanie
Grahamki ze smalczykiem z fasoli i świeżymi warzywami
II Śniadanie
Smoothie truskawkowo-bananowe bez laktozy
Obiad
Kotleciki siekane z kurczaka z ryżem basmati i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Brownie z nasionami słonecznika
Kolacja
Placuszki szpinakowe z serkiem chrzanowym i świeżymi warzywami
Śniadanie
Placuszki bananowe z twarożkiem straciatella i pomarańczą
II Śniadanie
Pasta z tuńczyka z czerwoną cebulą i szczypiorkiem i pieczywem chrupkim
Obiad
Udko z kurczaka w sosie własnym z kaszą pęczak i brokułem na parze
Podwieczorek
Gryczane ciasto ze śliwkami
Kolacja
Sałatka z wędzonym kurczakiem, selerem naciowym, nasionami słonecznika i sosem ziołowym
Śniadanie
Tortilla pełnoziarnista z kremowym twarożkiem z szynką i warzywami
II Śniadanie
Zupa krem z pieczarek
Obiad
Kurczak w sosie serowym z ryżem brązowym i warzywami na parze
Podwieczorek
Deserek a’la tiramisu z kakaowym biszkoptem, kremem kawowym i frużeliną porzeczkową
Kolacja
Duszona kapusta z grochem z pieczonymi ziemniaczkami i papryką
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
II Śniadanie
Smoothie aronia- agrest- truskawka
Obiad
Włoski makaron carbonara z boczkiem, rukolą i płatkami parmezanu
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Azjatycka sałatka z kurczakiem w sezamie z marchewką, ogórkiem, pestkami dyni i sosem mango- chili
Śniadanie
Pancakes z twarożkiem waniliowym i musem z porzeczki
II Śniadanie
Zupa z fasolką szparagową i koperkiem
Obiad
Pieczony schab z sosem własnym, tłuczonymi ziemniakami i surówką z buraków
Podwieczorek
Kruszone ciasto marchewkowe z jogurtem cynamonowym i orzechami włoskimi
Kolacja
Panini caprese z szarpaną mozzarellą, pomidorami i zielonym pesto
Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, szpinakiem, serem feta, grahamką, sosem chrzanowym i słupkami marchewki
II Śniadanie
Deser a’la Eton mess z kremem waniliowym, truskawkami i bezą
Obiad
Kurczak w sosie słodko- kwaśnym z ryżem basmati i warzywami na parze
Podwieczorek
Fit kokosowa Princessa z białą czekoladą
Kolacja
Faszerowana papryka z sosem ziołowym posypana natką pietruszki
Śniadanie
Pieczona czekoladowa orkiszanka z jogurtem z siemieniem lnianym i pomarańczą
II Śniadanie
Mini sałatka grecka z oliwkami i serem feta
Obiad
Pieczeń rzymska ala kebab z ziemniaczkami i surówką waldorf
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Grahamki ze smalczykiem z fasoli i świeżymi warzywami
II Śniadanie
Owoce pod owsianą kruszonką
Obiad
Kotleciki siekane z kurczaka z ryżem basmati i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Brownie z nasionami słonecznika
Kolacja
Placuszki szpinakowe z serkiem chrzanowym i świeżymi warzywami
Śniadanie
Placuszki bananowe z twarożkiem straciatella i pomarańczą
II Śniadanie
Pasta z tuńczyka z czerwoną cebulą i szczypiorkiem i pieczywem chrupkim
Obiad
Schab z suszonymi pomidorami z kaszą bulgur i surówką wielowarzywną
Podwieczorek
Gryczane ciasto ze śliwkami
Kolacja
Sałatka z wędzonym kurczakiem, selerem naciowym, nasionami słonecznika i sosem ziołowym
Śniadanie
Tortilla pełnoziarnista z kremowym twarożkiem z szynką i warzywami
II Śniadanie
Zupa krem z pieczarek
Obiad
Kurczak w sosie serowym z ryżem brązowym i warzywami na parze
Podwieczorek
Deserek a’la tiramisu z kakaowym biszkoptem, kremem kawowym i frużeliną porzeczkową
Kolacja
Lasagne bolognese z rukolą
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Czekoladowa owsianka z siemieniem lnianym, twarożkiem cynamonowym i pieczonymi śliwkami
II Śniadanie
Sałatka Cezar z kurczakiem
Obiad
Indyk z żółtym ryżem curry i warzywami
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Wegański paprykarz bułeczką i ogórkiem kiszonym
Śniadanie
Naleśniki pełnoziarniste ze szpinakiem, serem feta i pomidorkami koktajlowymi
II Śniadanie
Jogurt straciatella z musli orzechowym
Obiad
Pieczony schab z sosem własnym, tłuczonymi ziemniakami i surówką z buraków
Podwieczorek
Sernik cynamonowy na czekoladowym spodzie
Kolacja
Kanapki z pieczoną piersią indyka, serkiem koperkowym i warzywami
Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, szpinakiem, serem feta, grahamką, sosem chrzanowym i słupkami marchewki
II Śniadanie
Serniczki z musem porzeczka - rabarbar
Obiad
Kurczak w sosie słodko- kwaśnym z ryżem basmati i warzywami na parze
Podwieczorek
Wypasiony Mazurek z orzechami
Kolacja
Faszerowana papryka z sosem ziołowym posypana natką pietruszki
Śniadanie
Granola orzechowa z jogurtem proteinowym i sosem wiśniowym
II Śniadanie
Mini sałatka grecka z oliwkami i serem feta
Obiad
Pieczeń rzymska ala kebab z ziemniaczkami i surówką waldorf
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Grahamki ze smalczykiem z fasoli i świeżymi warzywami
II Śniadanie
Jogurt proteinowy z musli z nasionami chia i chipsem kokosowym
Obiad
Kotleciki siekane z kurczaka z ryżem basmati i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Proteinowy sernik waniliowy na owsianym spodzie
Kolacja
Placuszki owsiane z twarogiem wędzonym z sosem jogurtowo-ziołowym
Śniadanie
Placuszki bananowe z twarożkiem straciatella i pomarańczą
II Śniadanie
Pasta z tuńczyka z czerwoną cebulą i szczypiorkiem i pieczywem chrupkim
Obiad
Schab z suszonymi pomidorami z kaszą bulgur i surówką wielowarzywną
Podwieczorek
Gryczane ciasto ze śliwkami
Kolacja
Sałatka z wędzonym kurczakiem, selerem naciowym, nasionami słonecznika i sosem ziołowym
Śniadanie
Tortilla pełnoziarnista z kremowym twarożkiem z szynką i warzywami
II Śniadanie
Pieczone owoce pod owsianą kruszonką z dodatkiem proteinowego twarożku
Obiad
Kurczak w sosie serowym z ryżem brązowym i warzywami na parze
Podwieczorek
Deserek a’la tiramisu z kakaowym biszkoptem, kremem kawowym i frużeliną porzeczkową
Kolacja
Lasagne bolognese z rukolą
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(26.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Frittata grecka z oliwkami i serem feta bez laktozy z sosem ziołowym i pieczywem bezglutenowym
II Śniadanie
Zupa krem z pomidorów z serem feta bez laktozy
Obiad
Wieprzowina w sosie bbq z pieczonymi ziemniaczkami i surówką z kapusty czerwonej i białej
Podwieczorek
Kakaowo-orzechowe kulki z kaszy jaglanej
Kolacja
Sos neapolitański z makaronem bezglutenowym
Śniadanie
Korzenne muffinki owsiane z musem śliwkowym z jogurtem waniliowym bez laktozy
II Śniadanie
Smoothie brzoskwiniowe z nasionami chia
Obiad
Pieczony schab z sosem własnym, tłuczonymi ziemniakami i surówką z buraków
Podwieczorek
Szarlotka (bez glutenu i laktozy)
Kolacja
Sałatka z selerem naciowym, ziołowym omletem jajecznym i pestkami dyni
Śniadanie
Placuszki twarogowe z rodzynkami bez laktozy i glutenu, jogurtem i winogronami
II Śniadanie
Hummus klasyczny ze słupkami warzyw
Obiad
Pierś z kurczaka w pomidorowym sosie z ryżem basmati z groszkiem i ogórkiem kiszonym
Podwieczorek
Batoniki owsiane z masłem orzechowym
Kolacja
Sałatka z prażoną ciecierzycą, ogórkiem zielonym, oliwkami czarnymi, pestkami dyni i sosem winegret
Śniadanie
Omlet z szynką drobiową, oliwkami i suszonymi pomidorami z pieczywem bezglutenowym i świeżymi warzywami
II Śniadanie
Czekoladowy pudding chia z musem truskawkowym
Obiad
Kieszonki z kurczaka ze szpinakiem i serem żółtym bez laktozy, komosą ryżową i fasolką szparagową
Podwieczorek
Bezglutenowe ciasto dyniowe z cynamonem
Kolacja
Kotlety ziemniaczane z sosem tatarskim i warzywami (bez glutenu i laktozy)
Śniadanie
Płatki ryżowe na mleku z czekoladowym twarożkiem i pomarańcza (bez glutenu i laktozy)
II Śniadanie
Czosnkowo kalafiorowa zupa krem
Obiad
Odwrócone gołąbki w sosie z pieczonych warzyw i ziemniaczkami z koperkiem
Podwieczorek
Bezglutenowe ciasto marchewkowo-bananowe
Kolacja
Kasza jaglana z sosem warzywnym, ciecierzycą i pestkami dyni
Śniadanie
Twarożek koperkowy bez laktozy z pieczywem bezglutenowym i papryką
II Śniadanie
Koktajl truskawkowy z nasionami chia (bez laktozy)
Obiad
Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty z marchewką i koperkiem
Podwieczorek
Ciasto jogurtowe z owocami (bez glutenu i laktozy)
Kolacja
Ciasto jogurtowe z owocami (bez glutenu i laktozy)
Śniadanie
Bananowo-cynamonowy omlet owsiany z twarożkiem i świeżą pomarańczą (bez glutenu i laktozy)
II Śniadanie
Mini sałatka grecka z oliwkami i serem feta bez laktozy
Obiad
Gulasz z kurczaka z ryżem basmati i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Babeczki czekoladowe z owocami (bez glutenu i laktozy)
Kolacja
Duszona kapusta z grochem z pieczonymi ziemniaczkami i papryką
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
II Śniadanie
Smoothie aronia- agrest- truskawka
Obiad
Indyk z żółtym ryżem curry i warzywami
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Azjatycka sałatka z kurczakiem w sezamie z marchewką, ogórkiem, pestkami dyni i sosem mango- chili
Śniadanie
Pancakes z twarożkiem waniliowym i musem z porzeczki
II Śniadanie
Zupa z fasolką szparagową i koperkiem
Obiad
Pieczona pierś z kurczaka w sosie musztardowym z kaszą pęczak i surówką z marchwi
Podwieczorek
Kruszone ciasto marchewkowe z jogurtem cynamonowym i orzechami włoskimi
Kolacja
Panini caprese z szarpaną mozzarellą, pomidorami i zielonym pesto
Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, szpinakiem, serem feta, grahamką, sosem chrzanowym i słupkami marchewki
II Śniadanie
Deser a’la Eton mess z kremem waniliowym, truskawkami i bezą
Obiad
Gulasz z indyka z cukinią i zielonym groszkiem i kaszą jęczmienną
Podwieczorek
Batoniki owsiane z masłem orzechowym
Kolacja
Gnocchi w sosie szpinakowym z oliwkami i rukolą
Śniadanie
Pieczona czekoladowa orkiszanka z jogurtem z siemieniem lnianym i pomarańczą
II Śniadanie
Mini sałatka grecka z oliwkami i serem feta
Obiad
Pieczeń rzymska ala kebab z ziemniaczkami i surówką waldorf
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Kanapki z szarpanym kurczakiem, bazyliowym pesto naszej produkcji i warzywami
II Śniadanie
Budyń jaglany z frużeliną truskawkowo-wiśniową
Obiad
Pulpeciki drobiowe w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z marchwi i pora
Podwieczorek
Ciasto jogurtowe z owocami
Kolacja
Placuszki szpinakowe z serkiem chrzanowym i świeżymi warzywami
Śniadanie
Placuszki bananowe z twarożkiem straciatella i pomarańczą
II Śniadanie
Pasta z tuńczyka z czerwoną cebulą i szczypiorkiem i pieczywem chrupkim
Obiad
Udko z kurczaka w sosie własnym z kaszą pęczak i brokułem na parze
Podwieczorek
Gryczane ciasto ze śliwkami
Kolacja
Sałatka z wędzonym kurczakiem, selerem naciowym, nasionami słonecznika i sosem ziołowym
Śniadanie
Tortilla pełnoziarnista z kremowym twarożkiem z szynką i warzywami
II Śniadanie
Granola z wiórkami kokosowymi, twarożkiem i winogronami
Obiad
Kurczak w sosie serowym z ryżem brązowym i warzywami na parze
Podwieczorek
Deserek a’la tiramisu z kakaowym biszkoptem, kremem kawowym i frużeliną porzeczkową
Kolacja
Lasagne bolognese z rukolą
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, keto pieczywem i warzywami
II Śniadanie
Keto placuszki migdałowe z kremem straciatella i truskawką
Obiad
Pierś z kurczaka w sosie serowym z brokułem i fasolką szparagową
Podwieczorek
Kolacja
Keto pizza z łopatką wieprzową i warzywami
Śniadanie
Pasta z tuńczyka z keto pieczywem i warzywami
II Śniadanie
Keto orzechowo-śmietankowy deser
Obiad
Schab w sosie pieczarkowym z pieczoną brukselką z płatkami migdałów
Podwieczorek
Kolacja
Muffiny jajeczne z papryką, serem feta i sosem czosnkowym
Śniadanie
Keto grecka sałatka
II Śniadanie
Keto pralinki
Obiad
Keto placki z cukini z serem mozzarella i sosem ziołowym
Podwieczorek
Kolacja
Wędzona pasta rybna z keto pieczywem i świeżymi warzywami
Śniadanie
Omlet z boczkiem z keto pieczywem i warzywami
II Śniadanie
Keto pudding z siemienia lnianego z musem truskawkowym
Obiad
Keto burrito bowl z sosem awokado
Podwieczorek
Kolacja
Zupa krem kalafiorowo-czosnkowa
Śniadanie
Serek łososiowy z keto pieczywem ze słonecznikiem i warzywami
II Śniadanie
Keto ciasto z masłem orzechowym
Obiad
Keto butter chicken z ryżem z kalafiora i fasolką szparagową
Podwieczorek
Kolacja
Sałatka Cezar z boczkiem, parmezanem i kiełkami słonecznika
Śniadanie
Keto pieczywo z kremem czekoladowym i musem owocowym
II Śniadanie
Pasta z tuńczyka z krakersem z siemienia lnianego
Obiad
Schab w sosie szpinakowym z surówką wielowarzywną
Podwieczorek
Kolacja
Sałatka z wędzonym kurczakiem, selerem naciowym i sosem ziołowym
Śniadanie
Kanapka z kremowym serkiem z szynką i świeżymi warzywami
II Śniadanie
Migdałowe ciasteczka z porzeczkami keto
Obiad
Kurczak w sosie serowym z brokułem z prażonymi płatkami migdałów
Podwieczorek
Kolacja
Keto zapiekanka z mięsem mielonym i czerwoną cebulką
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
II Śniadanie
Smoothie aronia- agrest- truskawka
Obiad
Burgery z kaszy bulgur i marchewki z sezamem z pieczonymi ziemniaczkami i colesławem
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Wegańska sałatka makaronowa z pieczarkami
Śniadanie
Pancakes z twarożkiem waniliowym i musem z porzeczki
II Śniadanie
Zupa z fasolką szparagową i koperkiem
Obiad
Wegański palak tofu z ryżem brązowym i marchewką na parze
Podwieczorek
Kruszone ciasto marchewkowe z jogurtem cynamonowym i orzechami włoskimi
Kolacja
Panini caprese z szarpaną mozzarellą, pomidorami i zielonym pesto
Śniadanie
Włoska pasta z ciecierzycy i suszonych pomidorów z pieczywem razowym i papryką żółtą
II Śniadanie
Deser a’la Eton mess z kremem waniliowym, truskawkami i bezą
Obiad
Wegańskie leczo z wędzonym tofu i kaszą bulgur
Podwieczorek
Biszkoptowe ciasto z wiśniami
Kolacja
Gnocchi w sosie szpinakowym z oliwkami i rukolą
Śniadanie
Pieczona czekoladowa orkiszanka z jogurtem z siemieniem lnianym i pomarańczą
II Śniadanie
Mini sałatka grecka z oliwkami i serem feta
Obiad
Marokański gulasz z ciecierzycy z kaszą kuskus z papryką i kolendrą
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Grahamki ze smalczykiem z fasoli i świeżymi warzywami
II Śniadanie
Owoce pod owsianą kruszonką
Obiad
Pełnoziarniste spaghetti z fasolą w pomidorach z rukolą
Podwieczorek
Brownie z nasionami słonecznika
Kolacja
Placuszki szpinakowe z serkiem chrzanowym i świeżymi warzywami
Śniadanie
Placuszki bananowe z twarożkiem straciatella i pomarańczą
II Śniadanie
Serek wiejski z musli żytnio-kokosowym i musem truskawkowym
Obiad
Tagliatelle w pomidorowym sosie z tofu wędzonym
Podwieczorek
Gryczane ciasto ze śliwkami
Kolacja
Gnocchi z wegańskim sosem pieczarkowym i warzywami
Śniadanie
Gryczana frittata z zielonymi warzywami, sosem jogurtowo-ziołowym i kalarepą
II Śniadanie
Zupa krem z pieczarek
Obiad
Makaron tagliatelle w kremowym sosie ze szpinakiem, serem feta i warzywami
Podwieczorek
Deserek a’la tiramisu z kakaowym biszkoptem, kremem kawowym i frużeliną porzeczkową
Kolacja
Sandwich z wegańską pastą z czarnej fasoli z limonką i sosem mayo-sriracha ze świeżymi warzywami
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
II Śniadanie
Smoothie aronia- agrest- truskawka
Obiad
Dorsz w sosie greckim z kaszą bulgur natką pietruszki z brokułem na parze
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Kotlety brokułowe z dipem pomidorowym i sałatką
Śniadanie
Grahamka z twarożkiem bazyliowym z rukolą i ogórkiem
II Śniadanie
Sticky rice z musem mango-banan
Obiad
Pieczone fish and chips z tłuczonym groszkiem
Podwieczorek
FIT brownie z pomidorami i polewą czekoladową z papryczką chili
Kolacja
Muffinki marchewkowe z sosem jogurtowo-czosnkowym
Śniadanie
Włoska pasta z ciecierzycy i suszonych pomidorów z pieczywem razowym i papryką żółtą
II Śniadanie
Deser a’la Eton mess z kremem waniliowym, truskawkami i bezą
Obiad
Dorsz z sosem chimichurri z kaszą bulgur i ziołową fasolką szparagową
Podwieczorek
Biszkoptowe ciasto z wiśniami
Kolacja
Pierogi ukraińskie z okrasą i surówką z białej kapusty
Śniadanie
Pieczona czekoladowa orkiszanka z jogurtem z siemieniem lnianym i pomarańczą
II Śniadanie
Pieczywo chrupkie z hummusem czosnkowym
Obiad
Morszczuk w sosie chrzanowo- koperkowym z komosą ryżową i warzywami na parze
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Twarożek ze szczypiorkiem, papryką i bułeczką
II Śniadanie
Owoce pod owsianą kruszonką
Obiad
Dorsz na puree dyniowym z kaszą pęczak i surówką z kapusty kiszonej z siemieniem lnianym
Podwieczorek
Brownie z nasionami słonecznika
Kolacja
Placuszki szpinakowe z serkiem chrzanowym i świeżymi warzywami
Śniadanie
Placuszki bananowe z twarożkiem straciatella i pomarańczą
II Śniadanie
Pasta z tuńczyka z czerwoną cebulą i szczypiorkiem i pieczywem chrupkim
Obiad
Morszczuk w sosie porowym z rozmarynem z makaronem ryżowym i fasolką edamame
Podwieczorek
Gryczane ciasto ze śliwkami
Kolacja
Falafel z sosem tahini i surówką z czerwonej kapusty
Śniadanie
Gryczana frittata z zielonymi warzywami,, sosem jogurtowo-ziołowym i kalarepą
II Śniadanie
Zupa krem z pieczarek
Obiad
Makaron tagliatelle w kremowym sosie ze szpinakiem, serem feta i warzywami
Podwieczorek
Deserek a’la tiramisu z kakaowym biszkoptem, kremem kawowym i frużeliną porzeczkową
Kolacja
Sandwich z wegańską pastą z czarnej fasoli z limonką i sosem mayo-sriracha ze świeżymi warzywami
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Pudding orkiszowy na słodko z frużeliną truskawkową i płatkami migdałów
II Śniadanie
Buraczana pasta z fasoli z pieczywem chrupkim pełnoziarnistym i warzywami
Obiad
Burgery z kaszy bulgur i marchewki z sezamem z pieczonymi ziemniaczkami i colesławem
Podwieczorek
Wegańskie ciasto pomidorowe z korzennym lukrem
Kolacja
Wegańska sałatka makaronowa z pieczarkami
Śniadanie
Hummus dyniowy z pieczywem razowym i ogórkiem
II Śniadanie
Mini sałatka z makaronem pełnoziarnistym, rukolą, brokułem i pestkami słonecznika
Obiad
Wegański palak tofu z ryżem brązowym i marchewką na parze
Podwieczorek
Wegańskie ciasto pina colada
Kolacja
Wegańska zupa krem z nasion soi i pomidorów
Śniadanie
Pasta z czerwonej fasoli z chlebem razowym i warzywami
II Śniadanie
Smoothie mango tango z cytrusową nutą
Obiad
Wegańskie leczo z wędzonym tofu i kaszą bulgur
Podwieczorek
Ciasto marchewkowe z orzechami włoskimi
Kolacja
Penne pełnoziarniste z wegańskim, bazyliowym pesto i pomidorkami koktajlowymi
Śniadanie
Wegański jogurt chia z musli i frużeliną truskawkową
II Śniadanie
Zupa krem z soczewicy z dynią i kolendrą
Obiad
Marokański gulasz z ciecierzycy z kaszą kuskus z papryką i kolendrą
Podwieczorek
Wegańskie muffinki czekoladowe z nutą kawy i pomarańczy
Kolacja
Sałatka z rukolą, czerwoną fasolą, marchewką julienne, papryką żółtą i sosem winegret
Śniadanie
Wegański paprykarz z bułeczką i ogórkiem kiszonym
II Śniadanie
Czosnkowo kalafiorowa zupa krem
Obiad
Pełnoziarniste spaghetti z fasolą w pomidorach z rukolą
Podwieczorek
Wegański blok czekoladowy z orzechami
Kolacja
Wegańska sałatka gyros z tofu
Śniadanie
Smalec z fasoli z chlebem razowym i ogórkiem kiszonym
II Śniadanie
Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym i chipsem z kokosa
Obiad
Tagliatelle w pomidorowym sosie z tofu wędzonym
Podwieczorek
Wegańskie czekoladowe babeczki z porzeczkami
Kolacja
Gnocchi z wegańskim sosem pieczarkowym i warzywami
Śniadanie
Bananowa komosanka z cynamonem, prażonymi jabłkami i twarożkiem z tofu
II Śniadanie
Zupa krem z pieczarek
Obiad
Bób z tofu po koreańsku z cebulką, pieczonymi ziemniaczkami i brokułem
Podwieczorek
Wegańskie kulki orzechowo-owsiane
Kolacja
Sandwich z wegańską pastą z czarnej fasoli z limonką i sosem mayo-sriracha ze świeżymi warzywami
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek (28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Pasta z makreli z koperkiem z bułeczką grahamką i ogórkiem kiszonym
II Śniadanie
Naleśniki z kremem kokosowym i musem brzoskwinia- truskawka
Obiad
Wieprzowina w sosie bbq z pieczonymi ziemniaczkami i surówką z kapusty czerwonej i białej
Podwieczorek
Czekoladowe kuleczki jaglane z orzechami
Kolacja
Sos neapolitański z makaronem bezglutenowym
Śniadanie
Frittata z kaszą jaglaną i fasolką szparagową, sosem jogurtowo-czosnkowym bez laktozy i warzywami
II Śniadanie
Smoothie brzoskwiniowe z nasionami chia
Obiad
Pieczony schab z sosem własnym, tłuczonymi ziemniakami i surówką z buraków
Podwieczorek
Jabłecznik bez laktozy
Kolacja
Kasza jaglana z sosem warzywnym, ciecierzycą i pestkami dyni
Śniadanie
Pasta jajeczna z chlebem razowym i warzywami
II Śniadanie
Warstwowy pudding czekoladowy
Obiad
Kurczak w sosie słodko- kwaśnym z ryżem basmati i warzywami na parze
Podwieczorek
Batoniki owsiane z masłem orzechowym
Kolacja
Sałatka z prażoną ciecierzycą, ogórkiem zielonym, oliwkami czarnymi, pestkami dyni i sosem winegret
Śniadanie
Cytrynowe muffinki z twarożkiem wiśniowym bez laktozy i winogronami
II Śniadanie
Zupa z buraka z serem feta bez laktozy i natką pietruszki
Obiad
Kieszonki z kurczaka ze szpinakiem i serem żółtym bez laktozy, komosą ryżową i fasolką szparagową
Podwieczorek
Bezglutenowe ciasto dyniowe z cynamonem
Kolacja
Tagliatelle z sosem pieczarkowym bez laktozy i rukolą
Śniadanie
Kanapki z szarpanym kurczakiem, bazyliowym pesto naszej produkcji i warzywami
II Śniadanie
Smoothie truskawkowo-bananowe bez laktozy
Obiad
Odwrócone gołąbki w sosie z pieczonych warzyw i ziemniaczkami z koperkiem
Podwieczorek
Brownie z nasionami słonecznika
Kolacja
Sałatka śródziemnomorska z serem feta bez laktozy, ciecierzycą i sosem winegret
Śniadanie
Omleciki jajeczne ze szpinakiem z pieczywem razowym i świeżymi warzywami
II Śniadanie
Czekoladowy pudding jaglany z jabłkiem i płatkami migdałów
Obiad
Schab z suszonymi pomidorami z kaszą bulgur i surówką wielowarzywną
Podwieczorek
Bezlaktozowe kulki mocy
Kolacja
Sałatka z wędzonym kurczakiem, selerem naciowym, nasionami słonecznika i sosem ziołowym
Śniadanie
Pieczona owsianka z czekoladą i płatkami migdałów ze słodkim jogurtem cynamonowym z rodzynkami i świeżą pomarańczą
II Śniadanie
Chrzanowy krem z białych warzyw (bez glutenu i laktozy)
Obiad
Pierś z kurczaka w ziołowej marynacie na puree z groszku, kaszą pęczak i colesławem
Podwieczorek
Jogurtowy placek z rabarbarem bez laktozy
Kolacja
Twarożek bez laktozy z czarnuszką, ogórkiem i pieczywem razowym
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Czekoladowa owsianka z siemieniem lnianym, twarożkiem cynamonowym i pieczonymi śliwkami
II Śniadanie
Sałatka Cezar z kurczakiem
Obiad
Włoski makaron carbonara z boczkiem, rukolą i płatkami parmezanu
Podwieczorek
Czekoladowa owsianka z siemieniem lnianym, twarożkiem cynamonowym i pieczonymi śliwkami
Kolacja
Sałatka Cezar z kurczakiem
Śniadanie
Naleśniki pełnoziarniste ze szpinakiem, serem feta i pomidorkami koktajlowymi
II Śniadanie
Jogurt straciatella z musli orzechowym
Obiad
Pierś z kurczaka w sosie pietruszkowo-pieczarkowym z kaszą gryczaną i brukselką
Podwieczorek
Sernik cynamonowy na czekoladowym spodzie
Kolacja
Kanapki z pieczoną piersią indyka, serkiem koperkowym i warzywami
Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, szpinakiem, serem feta, grahamką, sosem chrzanowym i słupkami marchewki
II Śniadanie
Serniczki z musem porzeczka - rabarbar
Obiad
Pierś z kurczaka w pomidorowym sosie z ryżem basmati z groszkiem i ogórkiem kiszonym
Podwieczorek
Wypasiony Mazurek z orzechami
Kolacja
Faszerowana papryka z sosem ziołowym posypana natką pietruszki
Śniadanie
Granola orzechowa z jogurtem proteinowym i sosem wiśniowym
II Śniadanie
Mini sałatka grecka z oliwkami i serem feta
Obiad
Pulpeciki drobiowe w kokosowym sosie curry z ryżem brązowym i kalafiorem na parze
Podwieczorek
Cytrynowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Serek wiejski ze szczypiorkiem z pieczywem razowym i warzywami
Śniadanie
Grahamki ze smalczykiem z fasoli i świeżymi warzywami
II Śniadanie
Jogurt proteinowy z musli z nasionami chia i chipsem kokosowym
Obiad
Kurczak po meksykańsku z komosą ryżową i śmietaną
Podwieczorek
Proteinowy sernik waniliowy na owsianym spodzie
Kolacja
Placuszki owsiane z twarogiem wędzonym z sosem jogurtowo-ziołowym
Śniadanie
Bułeczka pełnoziarnista z hummusem, rukolą i papryką żółtą
II Śniadanie
Serek wiejski z musli żytnio-kokosowym i musem truskawkowym
Obiad
Udko z kurczaka w sosie własnym z kaszą pęczak i brokułem na parze
Podwieczorek
Kakaowy biszkopt orkiszowy z truskawkami
Kolacja
Sałatka z twarogiem wędzonym, ogórkiem zielonym, pomidorkami koktajlowymi, pestkami dyni i sosem winegret
Śniadanie
Tortilla pełnoziarnista z kremowym twarożkiem z szynką i warzywami
II Śniadanie
Pieczone owoce pod owsianą kruszonką z dodatkiem proteinowego twarożku
Obiad
Kurczak w sosie serowym z ryżem brązowym i warzywami na parze
Podwieczorek
Brownie z masłem orzechowym low ig
Kolacja
Makaron spaghetti pełnoziarnisty z wegańskim sosem bolognese z soczewicą czerwoną, rukolą i parmezanem
Poniedziałek(27.03.2023)
Wtorek(28.03.2023)
Środa(29.03.2023)
Czwartek(30.03.2023)
Piątek(31.03.2023)
Sobota(25.03.2023)
Niedziela(26.03.2023)
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
II Śniadanie
Obiad
Włoski makaron carbonara z boczkiem, rukolą i płatkami parmezanu
Podwieczorek
Kolacja
Azjatycka sałatka z kurczakiem w sezamie z marchewką, ogórkiem, pestkami dyni i sosem mango- chili
Śniadanie
Pancakes z twarożkiem waniliowym i musem z porzeczki
II Śniadanie
Obiad
Pieczony schab z sosem własnym, tłuczonymi ziemniakami i surówką z buraków
Podwieczorek
Kolacja
Panini caprese z szarpaną mozzarellą, pomidorami i zielonym pesto
Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, szpinakiem, serem feta, grahamką, sosem chrzanowym i słupkami marchewki
II Śniadanie
Obiad
Kurczak w sosie słodko- kwaśnym z ryżem basmati i warzywami na parze
Podwieczorek
Kolacja
Faszerowana papryka z sosem ziołowym posypana natką pietruszki
Śniadanie
Pieczona czekoladowa orkiszanka z jogurtem z siemieniem lnianym i pomarańczą
II Śniadanie
Obiad
Pieczeń rzymska ala kebab z ziemniaczkami i surówką waldorf
Podwieczorek
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Grahamki ze smalczykiem z fasoli i świeżymi warzywami
II Śniadanie
Obiad
Kotleciki siekane z kurczaka z ryżem basmati i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Kolacja
Placuszki szpinakowe z serkiem chrzanowym i świeżymi warzywami
Śniadanie
Placuszki bananowe z twarożkiem straciatella i pomarańczą
II Śniadanie
Obiad
Schab z suszonymi pomidorami z kaszą bulgur i surówką wielowarzywną
Podwieczorek
Kolacja
Sałatka z wędzonym kurczakiem, selerem naciowym, nasionami słonecznika i sosem ziołowym
Śniadanie
Tortilla pełnoziarnista z kremowym twarożkiem z szynką i warzywami
II Śniadanie
Obiad
Kurczak w sosie serowym z ryżem brązowym i warzywami na parze
Podwieczorek
Kolacja
Lasagne bolognese z rukolą
Poniedziałek(20.03.2023)
Wtorek(14.03.2023)
Środa(22.03.2023)
Czwartek(23.03.2023)
Piątek(24.03.2023)
Sobota(18.03.2023)
Niedziela(19.03.2023)
Śniadanie
Pasta z tofu z prażoną cebulką, pieczywem razowym i świeżymi warzywami
II Śniadanie
Smoothie banan-porzeczka
Obiad
Gulasz z czerwonej fasoli z kaszą bulgur i brokułem na parze
Podwieczorek
Kolacja
Śniadanie
Pieczona owsianka czekoladowa z twarożkiem waniliowym i frużeliną wiśniową
II Śniadanie
Krem brokułowy z płatkami migdałów
Obiad
Burgery marchewkowe z kuskusem i colesławem
Podwieczorek
Kolacja
Śniadanie
Naleśniki pełnoziarniste z kremem czekoladowym i frużeliną truskawkową
II Śniadanie
Tajska zupa z trawą cytrynową
Obiad
Pulpeciki z łososia w sosie koperkowym z surówką z kiszonej kapusty i pęczakiem
Podwieczorek
Kolacja
Śniadanie
Tofucznica z pieczarkami i pomidorami z bułeczką ziemniaczaną
II Śniadanie
Sałatka z prażoną ciecierzycą, cukinią, czerwoną cebulką i serem feta
Obiad
Pierogi z tofu i szpinakiem z sosem sweet chili i sałatką z piklowanych warzyw
Podwieczorek
Kolacja
Śniadanie
II Śniadanie
Waniliowa kasza manna z agrestowym żelem chia
Obiad
Morszczuk z sosem chimichurri z kaszą bulgur i ziołową fasolką szparagową
Podwieczorek
Kolacja
Śniadanie
Musli śniadaniowe z gryką z jogurtem i owocami
II Śniadanie
Zupa krem z żółtych warzyw
Obiad
Łosoś pieczony w sosie cytrynowym z tłuczonymi ziemniakami i lekką sałatką ze świeżych warzyw
Podwieczorek
Kolacja
Śniadanie
Pasta z tofu z pieczywem razowym i ogórkiem kiszonym
II Śniadanie
Ryżanka z jabłkiem i cynamonem
Obiad
Makaron z łososiem, szpinakiem i płatkami migdałów
Podwieczorek
Kolacja